U kunt contact met ons opnemen via

030 63 53 400 info@pasbv.nl

Cursus Planeconomie & Vastgoedrekenen 2017

Geprolongeerd wegens succes!

Na de zeer succesvolle cursus in het najaar 2016 wordt de Intensieve cursus Planeconomie & Vastgoedrekenen herhaald. De cursisten kwalificeerden de cursus qua inhoud en opzet als hoog: “Gegeven vanuit de praktijk; zeer waardevol en actueel”.

Vanuit onze PAS Academy hebben wij deze cursus opnieuw gepland op 28, 29 en 30 maart in onze vestiging Houten. In deze pragmatische cursus leert u de essentials van het vakgebied plan- en vastgoedeconomie zodanig dat u deze dadelijk kunt toepassen in de dagelijkse praktijk van gebiedsontwikkeling.

De cursus is met name gericht op managers, projectleiders, controllers & beleidsmedewerkers van lokale overheden die te maken hebben met gebiedsontwikkeling. De cursus wordt gegeven door een drietal senior adviseurs van PAS bv. Erik Lamfers verzorgt het onderdeel Vastgoedrekenen & Risicomanagement; Frans-Maarten den Breejen richt zich op de Grondexploitatie & Rekenmodellen en Jan-Hans Jonker neemt u mee in de onderwerpen Grondbeleid, WrO & Governance.

De kosten voor de cursus bedragen € 1.500,- excl. B.T.W. per persoon, inclusief lunches en cursus materiaal.

Via onderstaande link vindt u de opzet van de cursus en ook een link naar het inschrijfformulier:
https://www.pasbv.nl/pasacademy/planeconomie-en-vastgoedrekenen/

Voor eventuele vragen over de cursus kunt u contact opnemen met Martijn Kooiman via mko@pasbv.nl


avatar

Over de schrijver: Lars Paulussen

Lars Paulussen is Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling bij Pas BV. Dankzij zijn uitgebreide werkervaring op het gebied van vastgoedeconomie en project- en conceptontwikkeling weet hij iedere keer met innovatieve oplossingen te komen.


  • Deel dit artikel op