U kunt contact met ons opnemen via

030 63 53 400 info@pasbv.nl

Op zoek naar jong talent!

Talenten gezocht!
Vanwege onze groeiambities zijn wij op zoek naar jonge enthousiaste professionals die ons team komen versterken.

PAS B.V.
De mensen bij PAS denken mee bij de aanleg van bedrijventereinen, wegenbouw projecten, nieuwbouwwijken en natuurgebieden. Want waar gebouwd wordt wordt gerekend. En daar zijn we goed in. Hoeveel gaat het de komende 15 jaar kosten om een agrarische omgeving om te bouwen in een industrieterrein? Voor de meesten is dat kijken in een glazenbol maar voor ons niet. Met de juiste experts is huis geven wij advies aan gemeenten, projectontwikkelaars en woningcoorporaties. In Nederland en daar buiten.

Werken bij PAS
We zijn innovatief en ambitieus. Dat betekent voor jou dat je veel kansen krijgt om te groeien. Onze medewerkers vinden het leuk en uitdagend om elke keer weer een andere klus op te pakken. De ene keer werk je aan de bouw van een bedrijventerein bij een van de grootste havens ter wereld, Rotterdam. Een volgend project is in een krimpregio in Friesland. Die diversiteit maakt het werk boeiend.

Blijven leren
We hebben specialisten in huis die hun kennis graag delen. Doordat we op zoveel verschillende plekken werken heeft iedereen elkaar ook wat te bieden als er uitdagingen zijn. Bovendien wordt er naar jouw leerwensen geluisterd. Wil je graag meer weten over stedenbouwkunde dan doen we er alles aan om een project te vinden dat bij die ambitie past.
De ontwikkeling van onze medewerkers gaat boven de groei van het bedrijf.

Opleiding
Ben je nog een groentje in de planeconomie? Al onze junior adviseurs krijgen een interne opleiding. In twee jaar ontwikkel je jezelf tot prof.

 

Geïnteresseerd? Mail dan je CV en motivatie naar talent@pasbv.nl

 


avatar

Over de schrijver: Lars Paulussen

Lars Paulussen is Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling bij Pas BV. Dankzij zijn uitgebreide werkervaring op het gebied van vastgoedeconomie en project- en conceptontwikkeling weet hij iedere keer met innovatieve oplossingen te komen.


  • Deel dit artikel op