Bram van Uden PAS bv

Deskundig Adviseur op het gebied van Grondexploitatie

Bram van Uden is bij PAS bv werkzaam als Senior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Bram beschikt over ruime ervaring in gebiedsontwikkeling en vastgoed, zowel vanuit publiek als uit privaat perspectief. Bram kan u daarom perfect ondersteunen in projecten die zich richten op financieel strategische zaken met een focus op proces en inhoud. Tijdens deze projecten neemt hij een proactieve rol aan door te sturen op alle relevante financiële facetten, de risico’s én kansen. Samenwerken en kwaliteit zijn voor Bram dan ook de belangrijkste kernwoorden.

Opleiding

Bram heeft de opleiding Civiele Technologie & Management met succes afgerond aan de Universiteit Twente.

Senior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Als senior adviseur heeft Bram door de jaren heen al een hoop werkervaring opgedaan. Zo is hij betrokken geweest bij de dealmaking van de Kop Boulevard in Enschede (550 appartementen). Daarnaast is hij ook als Senior Planeconoom en Adviseur Gebiedsexploitatie werkzaam geweest bij de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer. Als Projectleider Ontbinding en Financiële integratie heeft hij projecten geleid bij GEM Waalsprong en GEM Zuiderval Enschede. Daarnaast heeft Bram ook projecten geleid bij onder andere CV Parijsch Culemborg (1.250 woningen), Luchthaven Twente, CODE Bijlmer Bajes en Provincie Limburg. Tot slot kan Bram ook zijn passie kwijt in het geven van docent trainingen op het gebied van grondprijsbepaling, vastgoedrekenen en business cases.

De werkzaamheden van een Planeconoom en Adviseur Gebiedsontwikkeling

Binnen PAS bv houdt Bram zich bezig met grondexploitatie en vastgoed. Hij werkt samen met marktpartijen en ondersteunt bij contractvorming processen. Met behulp van de Monte Carlo-analyse maakt hij gedetailleerde risicoanalyses- en beheersing bij gebiedsontwikkeling. Voor gebieds business cases en deskundige kostenverhaalprocessen (exploitatieplannen) bent u bij Bram aan het juiste adres!

Senior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Bram van Uden inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een ervaren Planeconoom gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.