Henry Bakker: Junior Adviseur Gebiedsontwikkeling & Planeconoom

Enthousiaste adviseur in Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Henry Bakker is bij PAS bv werkzaam als Junior Adviseur in gebiedsontwikkeling en planeconomie. Tijdens zijn opleiding Vastgoed en Makelaardij kwam hij erachter dat gebiedsontwikkeling hem enorm intrigeerde. Zijn focus lag hierbij met name op de financiële kant zoals het rekenen aan plannen, het opstellen van exploitaties en het ruimtelijk gebruik van het plan. Mede daarom heeft hij uiteindelijk ook de specialisatie gebiedsontwikkeling gekozen binnen zijn opleiding. Het fijne aan werken bij PAS bv vindt Henry dat hij veel collega’s met enorme kennis binnen zijn vakgebied heeft. Hierdoor kan hij zich snel ontwikkelen en wordt hij op mooie projecten gezet om werkervaring op te doen.

Opleiding

Henry heeft aan de Hanzehogeschool Groningen de studie Vastgoed en Makelaardij in 2017 met succes afgerond. Na zijn afstuderen is hij aan de PAS-Academy interne opleidingen gaan volgen.

Junior Adviseur Gebiedsontwikkeling & Planeconomie: werkervaring

Als Junior Adviseur bij PAS bv is Henry zich volop aan het ontwikkelen. Zo heeft hij bij de gemeente Vlaardingen een opdracht uitgevoerd met een focus op planeconomie. Daarnaast is Henry bezig met een opdracht bij Nieuwe-Reijerwaard. Hier is hij sinds oktober 2017 werkzaam als Projectassistent.

De werkzaamheden van een Junior Adviseur Gebiedsontwikkeling & Planeconomie

Bij PAS bv houdt Henry zich voornamelijk bezig met het beantwoorden van accountantsvragen, het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken en het ondersteunen van projectleiders. Ook is hij druk met het opstellen van de tMPG voor 2018 en is hij actief in verschillende werkgroepen.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie inhuren?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.