U kunt contact met ons opnemen via

0598 61 23 80 info@pasbv.nl

Lars Paulussen PAS bv

Ervaren Planeconoom en Adviseur Gebiedsontwikkeling

Lars Paulussen is een optimistisch en enthousiast persoon met een gezonde dosis humor. Hij zorgt niet alleen voor een glimlach maar houdt er ook van zich te verdiepen in ingewikkelde vraagstukken. Lars heeft een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Dankzij zijn uitgebreide werkervaring op het gebied van vastgoedeconomie en project- en conceptontwikkeling weet hij iedere keer met innovatieve oplossingen te komen.

Opleiding

Lars heeft met succes de studie Planologie afgerond aan de NHTV Tilburg. Daarnaast heeft hij aan de NOVAM de Post HBO Vastgoedmanagement en Ontwikkeling gevolgd en afgerond.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Lars is al sinds midden jaren 90 actief in planeconomie en gebiedsontwikkeling. Zo was hij bij Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam plancoördinator en heeft hij manager werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van diverse ontwikkelprojecten, binnenstedelijke stadsvernieuwing en uitleggebieden. Daarnaast heeft hij bij Oranjewoud als Manager Vastgoed en Legal gewerkt en was hij bij Bouwfonds Eindhoven werkzaam als Ontwikkelingsmanager Conceptteam. Hier was hij verantwoordelijk voor het “in de grondverf zetten” van nieuwe ontwikkelproposities naar realiseerbare projectconcepten. Bij 1KM3 adviseurs was hij als zelfstandig adviseur verantwoordelijk voor het adviseren van diverse opdrachtgevers op het gebied van planeconomie en vastgoedeconomie. Tot slot was hij bij Stichting Wooninc. Eindhoven werkzaam als Projectcontroller Vastgoed waarbij hij een adviserende rol had binnen het Bestuur en RvC en nieuwsbouwprojecten. Hierna maakte Lars de overstap naar PAS bv om te werken als Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling.

De werkzaamheden van een Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconoom

Als Planeconoom en Adviseur Gebiedsontwikkeling van PAS bv verzorgt Lars herziening grond- en vastgoedexploitaties, stelt hij marktanalyses op, maakt hij berekeningen op het gebied van residuele grondwaardes en zet hij risicomanagement op, op het gebied van uiteenlopende projecten. Tot slot geeft hij strategische advisering. Hij weet hierbij ingewikkelde vraagstukken op te lossen en heeft een sterk analyserend vermogen dankzij zijn uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoedeconomie en project- en conceptontwikkeling. Ook kan Lars u helpen op het gebied van vastgoedexploitaties, grondexploitaties, integrale gebiedsexploitaties en contractvorming.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Lars Paulussen inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een adviseur in planeconomie, gebiedsontwikkeling en vastgoedeconomie gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.