Leonie Wijsman: Adviseur Gebiedsontwikkeling

Creatieve en ervaren adviseur in Gebiedsontwikkeling

Leonie Wijsman is binnen PAS bv werkzaam als Adviseur & Projectleider Gebiedsontwikkeling. Leonie is graag onder de mensen en sociaal ingesteld. In haar werk onderscheidt Leonie makkelijk hoofd- van bijzaken en stuurt het proces altijd op een constructieve, liefst verfrissende manier naar het doel. Leonie denkt in oplossingen, haalt de onderste steen naar boven en steekt haar handen uit de mouwen. Zij werkt graag projectmatig en ondertussen denkt zij na voordat ze iets zegt. Door haar positieve instelling weet zij in iedere projectgroep een prettige werksfeer neer te zetten.

Opleiding

Door de jaren heen heeft Leonie diverse studies met succes afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Hier heeft ze de Bachelor Planologie gehaald met de afstudeerrichting in Participatieve Beleidsvorming. Gedurende deze studie heeft ze de minor Communicatie gevolgd. Na haar Bachelor volgde ze de Master Erfgoedstudies met een afstudeerrichting in Herbestemming/Herontwikkeling en Gentrification.

Adviseur & Projectleider Gebiedsontwikkeling: Werkervaring

Als Adviseur & Projectleider Gebiedsontwikkeling heeft Leonie veel ervaring. Zo was zij Projectleider Gebiedsontwikkeling bij de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard. Ook heeft zij onderzoek gedaan naar de effecten van duurzaam bouwen op de residuele grondwaarde van woningen en was zij projectleider onderzoek duurzame woningbouw. Tot slot heeft Leonie ervaring met diverse adviesklussen voor woningbouwprojecten.

De werkzaamheden van een Adviseur & Projectleider Gebiedsontwikkeling

Bij PAS bv heb je als Adviseur & Projectleider Gebiedsontwikkeling uiteenlopende werkzaamheden. Zo is Leonie bij ons verantwoordelijk voor onder andere het opstellen en actualiseren van grondexploitaties, toetst zij grondopbrengsten en stelt zij risicoanalyses op.

Adviseur & Projectleider Gebiedsontwikkeling Leonie Wijsman inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een ervaren Adviseur & Projectleider Gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.