Planeconoom Nick van Lenthe

Enthousiaste en ambitieuze planeconoom

Nick van Lenthe is bij PAS bv Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Tijdens zijn studie Ruimtelijke Ordening en Planologie aan Hogeschool Saxion is zijn interesse voor stedelijke gebiedsontwikkeling ontstaan en koos hij voor de minor ‘Regie Stedelijke Vernieuwing’. Na zijn opleiding heeft hij een jaar als Assistent Ontwikkelingsmanager gewerkt binnen een Amsterdamse woningcorporatie. Nick is daarmee in staat om verschillende varianten te zien in vastgoedontwikkelingen en dit ruimtelijk en rekenkundig door te vertalen. Kenmerkend voor Nick is zijn hoge mate van zelfstandigheid, initiatief tonen, sterke communicatieve vaardigheid en continu zichzelf te willen ontwikkelen. Nick is ambitieus en doet graag een stapje extra.

Opleiding

Voordat Nick bij PAS bv kwam werken heeft hij verschillende studies gevolgd en met succes afgerond. Zo heeft hij aan Hogeschool Saxion Deventer zijn Bachelor gehaald op het gebied van Ruimtelijke Ordening en Planologie. Daarbij heeft hij de Minor Regie Stedelijke Vernieuwing gestudeerd. Ook heeft hij aan de ESRI opleidingen gestudeerd en daar de studie ArcGis 10.3 (geo-informatiesysteem) met succes afgerond. Aan het Instituut voor Vastgoed en Duurzaamheid heeft hij de Basiscursus Vastgoedrekenen gevolgd. Bij Geoplan & Orbiters heeft hij Leergang Basis Planeconomie en Financiële Regie op gebiedsontwikkeling gehaald. Aan de PAS-Acadamy heeft Nick alles geleerd over interne leergang planeconomie en gebiedsontwikkeling.

Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Door de jaren heen heeft Nick voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Zo is hij als Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling werkzaam voor de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer. Ook heeft Nick als adviseur gewerkt bij de ondersteuning van businesscase CODE Bijlmer Bajes, de gemeente Culemborg, Provincie Limburg en BPD.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling

Nick heeft binnen PAS bv uiteenlopende werkzaamheden. Zo is hij o.a. vaardig in het opstellen van haalbaarheidsanalyses, programmastudies, grondexploitaties, woningmarktanalyses, planoptimalisaties en residuele grondwaardeberekeningen. Daarnaast is hij bedreven in risicoanalyses en kan hij diverse adviesklussen voor u vervullen. Tevens verzorgt Nick, in samenwerking met een Senior Adviseur, diverse cursussen op vlak van (Duurzaam) Vastgoedrekenen.

Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling Nick van Lenthe inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Planeconoom gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.