Pieter Daas: Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling

Leergierige Planeconoom bij PAS bv

Als afstudeerder is Pieter Daas vorig jaar gestart bij PAS bv. Gedurende deze periode heeft hij zich verdiept in het risicomanagement van gebiedsontwikkelingen. In januari 2018 is Pieter gestart als Junior Adviseur en heeft hij tot op heden planeconomische ervaring opgedaan aan de hand van diverse projecten.

Opleiding

Pieter heeft aan de NHTV Internationale Hogeschool Breda de studie Ruimtelijke Ordening en Planologie in 2018 met succes afgerond.

De werkzaamheden van een Junior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Bij PAS bv heeft Pieter uiteenlopende verantwoordelijkheden. Hij biedt ondersteuning bij de actualisatie van de grondexploitaties voor de gemeente Zevenaar, stelt grondexploitaties op voor de gemeente Wijchen en biedt ondersteuning bij diverse adviesklussen. Daarnaast is Pieter bezig met de interne opleiding van PAS bv om zijn kennis te verbreden en door te groeien naar Medior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling.

Junior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Pieter Daas inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een adviseur op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.