Sanne Bokking: Medior Adviseur Gebiedsontwikkeling

Ervaren adviseur binnen gebiedsontwikkeling

Sanne Bokking is bij PAS bv werkzaam als Adviseur & Projectleider Gebiedsontwikkeling. Haar nieuwsgierigheid voor nieuwe onderwerpen binnen het vakgebied zorgt dat zij graag grote uitdagingen aangaat en ook graag hard werkt. Sanne heeft voornamelijk ervaring in een projectleidersrol binnen gebiedsontwikkelingsprojecten bij gemeenten. Graag werkt zij in een groep en weet daarin mensen te stimuleren en een goed (project)resultaat te bereiken.

Opleiding

Sanne heeft diverse studies en cursussen gevolgd en deze ook met succes afgerond. Zo heeft ze in 2013 haar Bachelor Sociale Geografie en Planologie en de Minor Tweedegraads docent Aardrijkskunde met succes gehaald. Hierna is ze verder gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen om haar Master op het gebied van Economische Geografie te behalen.

Na haar studies is Sanne zich gaan focussen op diverse cursussen. Zo heeft ze zich in 2016 gericht op Ruimtelijke Ordening: Inleiding via de Bestuursacademie. In 2017 heeft ze zich verder verdiept in Juridische aspecten van projectontwikkeling en WABO en de nieuwe omgevingswet via NEPROM en de Antea Group.

Adviseur & Projectleider Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Als Adviseur & Projectleider Gebiedsontwikkeling heeft Sanne door de jaren heen voor diverse opdrachtgevers gewerkt. In haar huidige rol is zij Projectleider Gronduitgiften voor Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard.

Adviseur & Projectleider Gebiedsontwikkeling Sanne Bokking inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een ervaren adviseur op het gebied van gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.