Suzan Veenhuis PAS bv

Planeconoom met meer dan 10 jaar werkervaring

Suzan Veenhuis is een ervaren en proactieve Senior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Zij heeft veel kennis van inhoud en processen bij grond- en vastgoedexploitaties. Suzan is een teamspeler die haar uitdaging haalt uit het financieel adviseren van grondbedrijven. Bovendien kan Suzan de belangen van het grondbedrijf overtuigend behartigen binnen de projectteams. Vanuit haar werkervaring bij gemeenten heeft Suzan een uitstekend gevoel voor politieke verhoudingen en de bestuurlijke omgeving ontwikkeld. Suzan heeft de afgelopen 10 jaar binnen het vakgebied gebiedseconomie een brede ervaring opgedaan en heeft daarmee veel gemeenten, corporaties en projectontwikkelaars geadviseerd.

Opleidingen

Voor Suzan bij PAS bv kwam werken heeft zij verschillende studies gevolgd. Ze begon aan de Hanzehogeschool Groningen met de studie HEAO-MER met een afstudeerrichting Makelaardij en Onroerend goed. Daarna heeft zij aan de Universiteit Groningen met succes de studie Sociale Geografie afgerond.

Senior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Door de jaren heen heeft Suzan voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Zo heeft ze gewerkt als Strategisch Planeconoom voor Technology Base. Hier hield Suzan zich bezig met het op strategisch niveau sturen, beheersen en inzichtelijk maken van de financiële (planontwikkeling)processen voor de directie en het bestuur. Op operationeel niveau verzorgde zij het financieel management voor de projectmanagers. Daarnaast heeft Suzan gewerkt als Senior Planeconoom voor de gemeenten Emmen, Haren en Loppersum en heeft zij voor diverse andere gemeenten grondwaardebepalingen uitgevoerd.

De werkzaamheden van een Senior Planeconoom en Adviseur Gebiedsontwikkeling

Binnen PAS bv heeft Suzan als Senior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling uiteenlopende taken. Zo is zij verantwoordelijk voor het opstellen van een nota kostenverhaal, anterieure overeenkomsten en een nota grondbeleid. Ook doet zij onderzoek naar de financiële consequenties van verschillende parkeerregimes, geeft ze advies over het invoeren van vennootschapsbelasting bij gemeenten en onderhandelt zij met projectontwikkelaars. Suzan doet verder ook onderzoek naar de financiële effecten van het invoeren van vrij parkeren, doet financiële haalbaarheidsstudies en is uw specialist op het gebied van risicomanagement. Tot slot is Suzan strategisch adviseur op het gebied van management en bestuur.

Senior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Suzan Veenhuis inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een ervaren Planeconoom gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.