Vincent Kraster: Senior Planeconoom en Adviseur Gebiedsontwikkeling

Deskundige Planeconoom en Civieltechnisch Kostendeskundige

Vincent Kraster is al sinds 2001 werkzaam bij PAS bv. Hij is bij ons werkzaam als Senior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling en Civieltechnisch Kostendeskundige. Een echte duizendpoot dus! Vincent heeft als persoonlijke missie om voortgang te bereiken in complexe ruimtelijke ordeningsprojecten. Dit doet hij met een resultaatgerichte aanpak en een oog voor financieel realisme. Vincent is zeer toegankelijk en altijd in om samen met anderen tot baanbrekende ideeën en oplossingen te komen.

Opleidingen

Voordat Vincent bij PAS bv kwam werken heeft hij gestudeerd aan de Hanzehogeschool van Groningen. Hier heeft hij met succes de studie Civiele Techniek afgerond.

Senior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling en Civieltechnisch Kostendeskundige: werkervaring

Vanaf 2001 is Vincent al werkzaam voor PAS bv. Hij heeft door de jaren heen voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Vincent is vooral actief geweest voor gemeenten zoals de gemeenten Emmen, Slochteren, Zuidhorn, Midden-Drenthe, Enkhuizen, Heerenveen, Borne en AA en Hunze. Hij bekleedde hier vooral de functie van Senior Planeconoom maar hij heeft ook exploitatieplannen opgesteld, grondexploitaties geactualiseerd en locaties herontwikkeld in de rol van Adviseur Gebiedsontwikkeling.

De werkzaamheden van een Senior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling en Civieltechnisch Kostendeskundige

Op het gebied van planeconomie, gebiedsontwikkeling en civiele techniek kan Vincent u overal mee helpen. Hij kan namelijk grondexploitaties en exploitatieplannen opstellen, consultancy werkzaamheden uitvoeren en meerjarenprognoses opstellen. Tevens heeft Vincent binnen PAS bv de verantwoordelijkheid voor het opstellen van risicoanalyses, het aansturen van stedenbouwkundige ontwerpen en het bewaken van budgetten op het gebied van grondbeleid. Vincent kan ook als Projectleider ingezet worden en verschillende teams vanuit zijn ervaring perfect aansturen.

Senior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling en Civieltechnisch Kostendeskundige Vincent Kraster inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een ervaren Planeconoom, Adviseur Gebiedsontwikkeling of Civieltechnische Kostendeskundige gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.