Cursus Planeconomie & Gebiedsontwikkeling bij de PAS-Academy

Kennisontwikkeling en kennisdeling staan bij PAS bv hoog in het vaandel. Zowel intern als extern. De kennis die wij dagelijks in het veld opdoen delen wij graag met u. Daarom hebben wij de PAS-Academy opgezet. Via dit opleidingsinstituut leren wij u met themabijeenkomsten of meerdaagse cursussen alles over planeconomie, exploitatieplannen, vastgoedrekenen en communicatieve performance. Schrijf u in!

Cursus Planeconomie en Vastgoedrekenen

De cursus planeconomie en vastgoedrekenen is voor iedereen die kennis wil opdoen, verdiepen of juist wil aanvullen op het gebied van grondbeleid, grondexploitaties en vastgoedrekenen. De cursus planeconomie en vastgoedrekenen duurt drie dagen. Gedurende deze drie dagen leert u alles over onder andere vastgoedexploitatie, opstalexploitatie, werken met rekenmodellen en risicomanagement. Interesse? Lees hier meer over onze cursus planeconomie en vastgoedrekenen.

Cursus Exploitatieplan schrijven

De Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft verregaande gevolgen gehad voor grondexploitaties en gebiedsontwikkeling. Voorafgaand aan de invoering van de nieuwe Wro hebben de adviseurs van PAS bv veelvuldig discussies gevoerd met deskundigen en juristen over de grondexploitatiewet en dachten zij geregeld mee met het toenmalige ministerie van VROM. Bovendien stellen onze specialisten exploitatieplannen op voor een breed scala aan opdrachtgevers. Dat heeft ervoor gezorgd dat PAS bv een breed kennisniveau heeft ontwikkeld op het gebied van exploitatieplannen. Van deze kennis profiteert u door de cursus exploitatieplannen van PAS bv te volgen. Lees hier meer over onze cursus exploitatieplan.

Cursus Communicatieve Performance: Communicatietraining

De wereld verandert razendsnel en ontwikkelingen volgen zich in een rap tempo op. Veranderingen in de gebiedsontwikkelingen en de invloed van de marktwerking maken dat de werkwijze en de professionaliteit van medewerkers versterkt en aangepast moeten worden. Zowel bij de uitvoering van hun rol als professional als in hun attitude. Om rendement en de juiste resultaten uit projecten te halen, zijn er medewerkers nodig die weten te overtuigen en verschillende manieren van beïnvloeden kunnen hanteren. Onze directeur Communicatie en Organisatie en veelgevraagd spreker, Rini Schreuder, kan u er alles over leren. Lees hier meer over onze cursus communicatieve performance.

Cursus volgen? Schrijf u direct in bij de PAS-Academy!

Wilt u dus ook meer weten over planeconomie, vastgoedrekenen, het maken van een exploitatieplan? Of wilt u graag een communicatietraining communicatieve performance volgen? Volg dan een cursus bij de PAS-Academy. Locatie en startdatum zijn altijd in overleg. Voor meer informatie over het cursusaanbod van PAS bv kunt u mailen naar info@pasbv.nl. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk een passend antwoord krijgt!

Neem contact met ons op