U kunt contact met ons opnemen via

030 63 53 400 info@pasbv.nl

Cursus Planeconomie & Gebiedsontwikkeling bij de PAS-Academy

Kennisontwikkeling en kennisdeling staan bij PAS bv hoog in het vaandel. Zowel intern als extern. De kennis die wij dagelijks in het veld opdoen delen wij graag met u. Daarom hebben wij de PAS-Academy opgezet. Via dit opleidingsinstituut leren wij u met themabijeenkomsten of meerdaagse cursussen alles over planeconomie, exploitatieplannen en vastgoedrekenen. Schrijf u in!

Cursus Planeconomie en Vastgoedrekenen

De cursus planeconomie en vastgoedrekenen is voor iedereen die kennis wil opdoen, verdiepen of juist wil aanvullen op het gebied van grondbeleid, grondexploitaties en vastgoedrekenen. De cursus planeconomie en vastgoedrekenen duurt drie dagen. Gedurende deze drie dagen leert u alles over onder andere vastgoedexploitatie, opstalexploitatie, werken met rekenmodellen en risicomanagement. Interesse? Lees hier meer over onze cursus planeconomie en vastgoedrekenen.

Cursus Exploitatieplan schrijven

De Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft verregaande gevolgen gehad voor grondexploitaties en gebiedsontwikkeling. Voorafgaand aan de invoering van de nieuwe Wro hebben de adviseurs van PAS bv veelvuldig discussies gevoerd met deskundigen en juristen over de grondexploitatiewet en dachten zij geregeld mee met het toenmalige ministerie van VROM. Bovendien stellen onze specialisten exploitatieplannen op voor een breed scala aan opdrachtgevers. Dat heeft ervoor gezorgd dat PAS bv een breed kennisniveau heeft ontwikkeld op het gebied van exploitatieplannen. Van deze kennis profiteert u door de cursus exploitatieplannen van PAS bv te volgen. Lees hier meer over onze cursus exploitatieplan.

Cursus volgen? Schrijf u direct in bij de PAS-Academy!

Wilt u dus ook meer weten over planeconomie, vastgoedrekenen, het maken van een exploitatieplan? Volg dan een cursus bij de PAS-Academy. Locatie en startdatum zijn altijd in overleg. Voor meer informatie over het cursusaanbod van PAS bv kunt u mailen naar info@pasbv.nl. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk een passend antwoord krijgt!

Neem contact met ons op