Planeconomie Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard

De Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR)  is een publiekrechtelijke samenwerking tussen de gemeentes Ridderkerk, Barendrecht en Rotterdam. De GRNR is in 2012 opgericht en is het uitvoerend orgaan dat opdracht heeft gegeven om een bedrijventerrein van ca. 96 hectare groot te realiseren in Nieuw Reijerwaard te Ridderkerk. Het bedrijventerrein is uitsluitend gericht op de agro-, vers-, foodlogistiek. In 2015 is het provinciaal inpassingsplan in werking getreden, waarna de ontwikkeling echt van start is gegaan. Voor het project zijn hoge ambities op het gebied van duurzaamheid geformuleerd. Dit uit zich in materiaalgebruik, ruimtegebruik, mobiliteit, sociaal bedrijf en duurzame energie.

Namens PAS bv werken momenteel Frans Maarten den Breejen (Manager Bedrijfsvoering), Lars Paulussen (Planeconoom), Virginia Wolswijk (Projectleider Verwervingen en Onteigeningen), Leonie Wijsman (Projectleider Duurzaamheid en Parkmanagement) en Tanim Hermie (Projectleider) in teamverband samen bij de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard).

Lees hier meer over Planeconomie >

Planeconomie Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard


avatar

Over de schrijver: Annelie Snijder


  • Deel dit artikel op

Planeconomische werkzaamheden in Nieuw Reijerwaard

De GRNR is verantwoordelijk voor het verwerven van grond, het uitgeven van kavels, het opzetten van parkmanagement, het uitrollen van de concessie met de energieleverancier en het inrichten van de openbare ruimte op bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard, onderdeel van de Dutch Fresh Port. PAS bv is sinds 2012 betrokken bij deze ontwikkeling. Uitgifte) aan dit project.

Planeconomie nodig? Schakel PAS bv in!

Staat u aan de vooravond van een nieuw project? En kunt u daarbij de hulp gebruiken van ervaren planeconomen? Schakel Planeconomie Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn gespecialiseerd in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid, omgevingsrecht en projectmanagementVelen gingen u al voor. Benieuwd naar wat de planeconomen van PAS bv voor u kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@pasbv.nl. Liever direct contact? Bel 0598 61 23 80 voor ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor onze locatie in Houten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.