Planeconomie gemeente Langedijk

Langedijk is een gemeente in Noord-Holland waar een breed scala aan ontwikkelingen plaatsvinden. Op het gebied van Planeconomie en Grondexploitatie vroegen zij de planeconomen van PAS bv om advies. Er zijn op dit moment 21 actuele projecten waarin wij gemeente Langedijk actief adviseren. Dit zijn op de eerste plaats zes lopende grondexploitaties voor onder meer het grote woningbouwproject Westerdel en het bedrijventerrein Breekland. Daarnaast zijn er diverse projecten, waarvoor ondersteunende werkzaamheden worden gedaan voorafgaand aan besluitvorming.

Namens PAS bv zijn Planeconomen Jasper Dijkstra (Planeconoom) en Nick Klappe (Junior Planeconoom) werkzaam bij de gemeente Langedijk.

Lees hier meer over Planeconomie >

Planeconomie & Grondexploitatie gemeente Langedijk


avatar

Over de schrijver: Annelie Snijder


  • Deel dit artikel op

Planeconomische werkzaamheden in Langedijk

De planeconomen van PAS bv leveren planeconomische ondersteuning aan de Gemeente Langedijk. Dit houdt in:

  • Reguliere werkzaamheden in de planning & control-cyclus zoals het bijhouden en actualiseren van de lopende grondexploitaties, het actualiseren van de meerjarenprognose grondexploitaties en het opstellen van de diverse producten in het kader van de P&C-cyclus waaronder de paragraaf grondbeleid in de Jaarstukken en de Programmabegroting.
  • Het opstellen en actualiseren van beleidsdocumenten. Dit zijn onder andere: nota grondprijzenbeleid, nota bovenwijkse voorzieningen, nota grondbeleid en notitie parameters.
  • Het behandelen van ad hoc vragen aangaande projecten. Dit houdt onder andere in: het geven van advies/informatie over grondprijzen, het opstellen van financiële haalbaarheidsanalyses en het deelnemen in diverse projectgroepen en het GREX-overleg.
  • Het behandelen van ad hoc vragen aangaande financiën. Dit houdt onder andere in het oplossen van financieel administratieve vragen en vennootschapsbelasting-aangifte en het opstellen van de bijhorende openingsbalans 2016.

Planeconomie en grondexploitatie nodig? Schakel PAS bv in!

Staat u aan de vooravond van een nieuw project? En kunt u daarbij de hulp gebruiken van ervaren planeconomen? Schakel Planeconomie Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn gespecialiseerd in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid, omgevingsrecht en projectmanagementVelen gingen u al voor. Benieuwd naar wat de planeconomen van PAS bv voor u kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@pasbv.nl. Liever direct contact? Bel 0598 61 23 80 voor ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor onze locatie in Houten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.