Planeconomie gemeente Westerkwartier

De gemeente Westerkwartier is een gemeente in de provincie Groningen. De gemeente Westerkwartier is per 1 januari 2019 ontstaan uit een herindeling van de gemeente Grootegast, Leek, Marum, Zuidhorn en een deel van de gemeente Winsum. De gemeente is wat het inwoneraantal betreft de tweede gemeente van de provincie Groningen en bestaat uit 41 dorpskernen. De naam is gelijk aan de streek Westerkwartier.

Namens PAS bv is Jasper Dijkstra (Planeconoom) werkzaam bij de gemeente Westerkwartier.

Thema planeconomie gemeente Westerkwartier

Het opgaan van de gemeente Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn in één gemeente vraagt om de harmonisatie van de verschillende grondexploitaties. Het gaat in totaal om de grondexploitatie van 18 projecten, waarvan de woningbouwprojecten Oostergast in Zuidhorn en Oost-Indië het meest bekend zijn. Om dit te bereiken is een rekenmodel benodigd die geschikt is voor de omvang van de gemeente Westerkwartier.

Lees hier meer over Planeconomie >

Referentie gemeente Westerkwartier


avatar

Over de schrijver: Annelie Snijder


  • Deel dit artikel op

Planeconomische werkzaamheden in Westerkwartier

De planeconoom van PAS bv levert planeconomische ondersteuning aan de gemeente Westerkwartier. Dit houdt in:

  • PAS grondexploitatiemodel: levering van het PAS grondexploitatiemodel dat flexibel en gebruiksvriendelijk is en geschikt is voor de omvang en aantal van de grondexploitaties binnen de gemeente Westerkwartier.
  • Planeconomische ondersteuning en opleiding: verrichten van planeconomische werkzaamheden voor diverse projecten en opleiden van planeconomen werkzaam voor de gemeente Westerkwartier.

Planeconomie nodig? Schakel PAS bv in!

Staat u aan de vooravond van een nieuw project? En kunt u daarbij de hulp gebruiken van ervaren planeconomen? Schakel Planeconomie Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn gespecialiseerd in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid, omgevingsrecht en projectmanagementVelen gingen u al voor. Benieuwd naar wat de planeconomen van PAS bv voor u kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@pasbv.nl. Liever direct contact? Bel 0598 61 23 80 voor ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor onze locatie in Houten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.