Planeconomie Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-Oost

Veenendaal-Oost betreft een grootschalige woningbouwontwikkeling van ruim 3.100 woningen  en ca. 22.000 m² Niet-wonen programma in de gemeente Veenendaal. Deze ontwikkeling komt tot stand via een zogenaamde PPS-constructie, die staat voor Publiek Private Samenwerking. OVO is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Veenendaal en de Grondexploitatie Quattro Veenendaal C.V. Deze laatste partij bestaat uit LATEI projectontwikkeling (uit Amersfoort), Patrimonium Woonservice en De Smalle Akker BV (beide uit Veenendaal). OVO geeft namens beide partijen richting aan de ontwikkeling en realisering van Veenendaal-oost.

OVO is verantwoordelijk voor de planontwikkeling, het verwerven van grond, het bouw- en woonrijpmaken en het uitgeven van kavels. PAS bv is sinds 2016 betrokken bij deze ontwikkeling door het leveren van de planeconomische en procesmatige ondersteuning. Namens PAS bv wordt in teamverband samengewerkt door Martijn Kooiman (Senior Planeconoom) en Lars Paulussen (Senior Planeconoom) bij de gemeente Veenendaal.

Omschrijving project

Het gebied is opgedeeld in een drietal deelgebieden, Buurtstede ca. 1.200 woningen reeds grotendeels gerealiseerd, Veenderij ca. 1.000 woningen, thans in uitvoering en Groenpoort ca. 900 woningen, thans in voorbereiding.

Lees hier meer over Planeconomie >

Planeconomie-Ontwikkelingsbedrijf-Veenendaal-Oost


avatar

Over de schrijver: Annelie Snijder


  • Deel dit artikel op

Planeconomische werkzaamheden in Veenendaal

De planeconomen van PAS bv leveren planeconomische ondersteuning in Veenendaal. Dit houdt in:

  • Planeconomische begeleiding.
  • Civiele kostenraming.
  • Advisering directie en aandeelhouders.
  • Ondersteuning procesmanagers.

Planeconomie nodig? Schakel PAS bv in!

Staat u aan de vooravond van een nieuw project? En kunt u daarbij de hulp gebruiken van ervaren planeconomen? Schakel Planeconomie Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn gespecialiseerd in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid, omgevingsrecht en projectmanagementVelen gingen u al voor. Benieuwd naar wat de planeconomen van PAS bv voor u kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@pasbv.nl. Liever direct contact? Bel 0598 61 23 80 voor ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor onze locatie in Houten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.