Vele organisaties, zowel privaat als publiek, hebben gebruik gemaakt van de diensten en producten van PAS bv Van een aantal opdrachtgevers hebben we referenties verzameld. Wil je contact opnemen met een van deze referenties om meer te weten te komen over (de rol van) PAS bv? Dat kan. Laat het ons even weten en we geven je de juiste contactgegevens.

"Gemeente Amstelveen"

Jan de Poorter, Hoofd Stedelijke Ontwikkeling.

De adviseur van PAS bv straalt senioriteit uit. De wijze waarop advies gegeven wordt en meegedacht wordt over organisatieontwikkeling is top!

Referentie gemeente Amstelveen

 

"Area Development Twente"

Leo van der Ree, Directeur Area Development Twente.

De adviseur van PAS bv is inhoudelijk zeer goed op de hoogte en een pijler onder  de organisatie. Een kritische volger van alles wat speelt.

De financiële functie is goed op orde.

Referentie Area Development Twente

"Gemeente Westerkwartier"

Reinier Antonides, Teamleider/ -coach Vastgoed en Grondzaken.

Erg tevreden over de inhoudelijke werkzaamheden en de goede samenwerking. De adviseurs van PAS bv zijn communicatief vaardig en proactief en brengen een positieve sfeer mee. Heel prettig dat adviseurs met mij sparren en afstemmen waardoor betrokkenheid wordt gecreëerd en wat resulteert in heldere afspraken/voortgang.

Ook zeer tevreden over rekenmodel: krachtig door eenvoud en goed presentabel, ook voor Bestuur.

Referentie gemeente Westerkwartier

"Gemeente Bernheze"

Gerard de Jong, domeinmanager gemeente Bernheze.

De drie interactieve sessies rondom bouwgrondexploitaties zijn erg waardevol geweest. Een eyeopener hoe e.e.a. inhoudelijk en procesmatig aan te sturen. Ook de nabespreking heeft meer gebracht dan wij hadden verwacht.  Dit vooral door de scherpte van de vraagstelling en de aanbevelingen die werden aangereikt.

Wij zijn wakker geschud en knelpunten, scherpte en bewustwording zijn aangewakkerd.

Referentie gemeente Bernheze

"Gemeente Haren"

Frits Kamminga, Projectleider.

De samenwerking met de adviseur is erg plezierig: gaat in goede harmonie, heeft het in zich snel adequaat te reageren, altijd open discussies, denkt goed mee en is kritisch. Jammer dat wij niet verder kunnen, vanwege vertrek (samenwerking/fusie) naar Groningen.

Ben mijn netwerk redelijk trouw: als de kans zich voordoet bij de gemeente  Groningen voor planeconomische ondersteuning, zal ik Adviesbureau PAS bv benaderen.

Referentie gemeente Haren

"Gemeente Midden-Groningen"

Rudolf Kramer, Programmamanager Ruimtelijke Ontwikkeling

Op alle aspecten (inhoud, afstemming, proces) is er tevredenheid. Uiteindelijk heeft dit geleid tot uniformiteit van verschillende grexen en ombouw naar één model. Goed overleg  en afstemming met de projectleiders en planeconomen van PAS bv waardoor voldoende draagvlak is gerealiseerd.  Eveneens is er tevredenheid over de rapportage: leesbaar en inzichtelijk. Ook accountant had geen opmerkingen over de grexen.

Samenwerking met PAS bv ervaar ik als betrouwbaar en flexibel.

Project gemeente Midden-Groningen